Katrine Moholt Allsang På Grensen - Katrine Moholt blir TV-fjes i hele Skandinavia - VG - Katrine moholt (45) og stian thorbjørnsen blir å se sammen på tv 2 til sommeren.

Katrine Moholt Allsang På Grensen - Katrine Moholt blir TV-fjes i hele Skandinavia - VG - Katrine moholt (45) og stian thorbjørnsen blir å se sammen på tv 2 til sommeren.. Katrine moholt og stian «staysman» thorbjørnsen. Tix, margaret berger, morgan sulele, peder elias og bettanita (elisabeth andreassen og anita skorgan) byr på sommerstemning og musikk. «allsang på grensen» sendes på tv 2 hver torsdag kl. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. Juli nok en gang klar for en ny runde med «allsang på grensen».

Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus… «allsang på grensen» og programleder katrine moholt går inn i sin 15. Når allsang på grensen har premiere på tv 2 torsdag 25. Underholdning katrine moholt gleder seg til «allsang på grensen» hele året: Det han gjorde tilbake overrasket alle.

Katrine Moholt: - - Ikke hatt vanlig sommerferie på 13 år
Katrine Moholt: - - Ikke hatt vanlig sommerferie på 13 år from www.dagbladet.no
Dette er det vel bare å glede seg til vel? Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. Programmet tar for seg allsangfavoritter med kjente norske og svenske musikere. Katrine moholt og stian «staysman» thorbjørnsen. Allsang på grensen er et norsk musikalsk underholdningsprogram som har gått hver sommer på tv 2 siden 2007.programmet bygger på det svenske programmet allsång på skansen.programmet har siden starten blitt ledet av katrine moholt.i tillegg har tommy steine vært medprogramleder noen sesonger. Hun startet sin karriere i 1997 på tv romerike, fire år senere gikk turen videre til tv2. Fjorårets program ble ledet av katrine moholt og artisten stian «staysman» thorbjørnsen. Katrine moholt har måttet legge om livet på grunn av «allsang på grensen».

Sesongen av allsang på grensen.

Katrine moholt (45) og stian thorbjørnsen blir å se sammen på tv 2 til sommeren. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus… Dermed er flere konserter og alle sommerens festivaler avlyst. De skal lose oss gjennom syv sommerkvelder med flott sang fra ett pent knippe av norske og ett par utenlandske artister. 185k views · july 26. Juni i år har hun derimot. Katrine moholt har måttet legge om livet på grunn av «allsang på grensen». 219k views · july 26. Underholdning katrine moholt gleder seg til «allsang på grensen» hele året: «allsang på grensen» sendes på tv 2 hver torsdag kl. Allsang på grensen er sammen med stian thorbjørnsen. Det blir «allsang på grensen» også i sommer, lover katrine moholt (46) som i år har fått med seg stian «staysman» thorbjørnsen (38) som fast makker. Katrine moholt og stian «staysman» thorbjørnsen.

Dde siste årene har katrine moholt «skiftet mannlig programledermakker» fra uke til uke gjennom sommeren. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus… Juni får hun med seg stian. Tix, margaret berger, morgan sulele, peder elias og bettanita (elisabeth andreassen og anita skorgan) byr på sommerstemning og musikk. Disse bildene er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Alexander Rybak & Katrine Moholt - Du ska få en dag i mårå ...
Alexander Rybak & Katrine Moholt - Du ska få en dag i mårå ... from i.ytimg.com
(vg nett) tv 2 selger underholdningsprogrammet «allsang på grensen» til danmark, og programleder katrine moholt (38) blir derfor å se på skjermen i hele skandinavia. Katrine moholt og stian «staysman» thorbjørnsen. Det blir «allsang på grensen» også i sommer, lover katrine moholt (46) som i år har fått med seg stian «staysman» thorbjørnsen (38) som fast makker. Juni i år har hun derimot. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus & martinus og deres søster emma som skal lede an … Ari behn og katrine moholt skal lede tv 2s nye juleprogram, og lover mer vokalkunst! 219k views · july 26. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15.

Forbudet mot arrangementer med over 500 personer kommer til å vare gjennom hele sommeren.

Dde siste årene har katrine moholt «skiftet mannlig programledermakker» fra uke til uke gjennom sommeren. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus… De skal lose oss gjennom syv sommerkvelder med flott sang fra ett pent knippe av norske og ett par utenlandske artister. Programleder katrine moholt (46) legger ikke skjul på at hun er veldig glad for at de har fått. Juni er det duket for «allsang på grensen» på tv 2, og i år markerer dette stjernespekkede sommerprogrammet hele 15 år på tv, og både publikum og seere hjemme kan glede seg til å se en drøss av kjente, norske artister stå på scenen. Programmet tar for seg allsangfavoritter med kjente norske og svenske musikere. (vg nett) tv 2 selger underholdningsprogrammet «allsang på grensen» til danmark, og programleder katrine moholt (38) blir derfor å se på skjermen i hele skandinavia. Allsang på grensen er sammen med stian thorbjørnsen. 185k views · july 26. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus & martinus og deres søster emma som skal lede an … Juni får hun med seg stian. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. Disse bildene er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus & martinus og deres søster emma som skal lede an … Begynner i «allsang på grensen» hopper over til tv 2 fra nrk. 219k views · july 26. Når allsang på grensen har premiere på tv 2 torsdag 25. Det blir «allsang på grensen» også i sommer, lover katrine moholt (46) som i år har fått med seg stian «staysman» thorbjørnsen (38) som fast makker.

Katrine Moholt - Allsang på Grensen photo - Beyer photos ...
Katrine Moholt - Allsang på Grensen photo - Beyer photos ... from a4.pbase.com
Forbudet mot arrangementer med over 500 personer kommer til å vare gjennom hele sommeren. Katrine moholt (45) og stian thorbjørnsen blir å se sammen på tv 2 til sommeren. De siste somrene har katrine moholt byttet mellom ulike mannlige programledere fra uke til uke, men når «allsang på grensen» har premiere på tv 2 torsdag 25. Katrine moholt (40) er 3. De siste årene har hun ledet flere av kanalens mest populære programserier som jakten på kjærligheten, allsang på grensen og skal vi danse. Allsang på grensen er sammen med stian thorbjørnsen. Juli nok en gang klar for en ny runde med «allsang på grensen». Disse bildene er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Det blir «allsang på grensen» også i sommer, lover katrine moholt (46) som i år har fått med seg stian «staysman» thorbjørnsen (38) som fast makker.

Juli nok en gang klar for en ny runde med «allsang på grensen». Marcus & martinus, emma, ulrikke brandstorp, kurt nilsen og sissel kyrkjebø er først ut i den 15. Se her og nås video for å se hvordan katrine opplevde det! Therese johaugs comeback var det mange flere nordmenn som ønsket å se på fjernsyn forrige uke. Det blir «allsang på grensen» også i sommer, lover katrine moholt (46) som i år har fått med seg stian «staysman» thorbjørnsen (38) som fast makker. Juni i år har hun derimot. Programledere i år er som i fjor, katrine moholt og stian «staysman» thorbjørnsen. Det blir «allsang på grensen» også i år også til tross for coronaviruset. 219k views · july 26. Nå er artistlista klar, og i premieren er det sissel kyrkjebø, kurt nilsen, ulrikke brandstorp, marcus… Det han gjorde tilbake overrasket alle. Forbudet mot arrangementer med over 500 personer kommer til å vare gjennom hele sommeren. Fjorårets program ble ledet av katrine moholt og artisten stian «staysman» thorbjørnsen.

Hun startet sin karriere i 1997 på tv romerike, fire år senere gikk turen videre til tv2 allsang på grensen. Disse bildene er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook